Първата обща авторска песен на групата Легендите“ ще звучи на лятното им

...
Първата обща авторска песен на групата Легендите“ ще звучи на лятното им
Коментари Харесай

Легендите представя първа обща песен на турне

Първата обща авторска ария на групата „ Легендите “ ще звучи на лятното им турне тази година, оповестяват уредниците на турнето. По думите им „ Легенда за любовта “ и като жанр сплотява по нещо особено от четирите групи, от които идват членовете на групировката.

Идеята е от Димитър Кърнев. „ Смятам, че, с изключение на старите шлагери и обичани песни, има капацитет и за нова продукция от нас. Споделих желанието си с Данчо, Стенли и Косьо и ги помолих да ми се доверят. След няколко дни бях подготвен с композицията и всички доста я харесаха. Вдъхновение ми пристигна за основата на текста, за който способства и Ваня Щерева, както и Живка Шопова. И по този начин, „ Легенда за любовта “ ще е реалност скоро, а онлайн ще я осъществим в градовете от лятното си турне през юни и юли! “, споделя музикантът.



Йордан Караджов, Станислав Сланев-Стенли, Константин Цеков и Димитър Кърнев се събират за поредност рок концерти в цяла България. Турнето на „ Легендите “ стартира във Велико Търново на 14 юни, където за пръв път „ Легенда за любовта “ ще  звучи онлайн.

Както писа Българска телеграфна агенция, идващите дати са 15 юни – Пловдив, 16 юни –  Стара Загора, 18 юни – Варна, 20 юни – Шумен, 21 юни – Русе, и 16 юли – Бургас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР